Veelgestelde vragen

Het leukste uitje op het water!

Veelgestelde vragen

April + mei: vrijdag + zaterdag + zondag
Juni t/m augustus: maandag t/m zondag
September + oktober: vrijdag + zaterdag + zondag
Buiten reguliere openingstijden beschikbaarheid op aanvraag.

Kaasmarkt Alkmaar is ieder jaar de laatste vrijdag van maart t/m de laatste vrijdag van september
tussen 10.00 en 13.00 uur te bezoeken aan het Waagplein, voorbij varen is mogelijk, aanmeren is beperkt.
De minimale huurtijd van een motorboot is 2 uur.
In onze motorboten zijn huisdieren helaas niet toegestaan.
Jazeker, het varen met minderjarige kinderen valt onder de verantwoording van de contractant. Wij kunnen geen toezicht bieden maar wel het gratis in bruikleen geven van goedgekeurde drijfvesten. Motorboten ’tourist’ en ‘family’ beschikken over een extra hoge reling.
Mallegatsplein, aan het eind van de gemeentelijke havensteiger.
Onze bootsteiger is alleen toegankelijk met een reservering.
Het varen met onze motorboten is toegestaan in Alkmaar en tot een straal van 20 kilometer rond Alkmaar inclusief het Alkmaarmaardermeer, Uitgeestermeer en richting Broek op Langedijk. Varen in Amsterdam is NIET toegestaan!
Het aantal personen is per motorboot verschillend en staat erbij vermeld.
Om schade tijdens het aan/afmeren te voorkomen. Wij hopen (en verwachten) dat je netjes en verantwoord met ons materiaal zal omgaan.
De minimale leeftijd om een motorboot te kunnen huren is 18 jaar, legitimatie is verplicht. De persoon die het huurcontract ondertekend is verantwoordelijk en blijft ons contactpersoon. Iemand anders de boot laten besturen valt dus onder verantwoording van de contractant.
Zodra wij de motorboot vervuild terugkrijgen en/of daardoor verhuur aan derden tijdelijk niet mogelijk is. Wij verwachten de motorboot terug in dezelfde staat als deze is meegegeven.
Bij slecht weer mag u vanzelfsprekend kosteloos annuleren. Onder slecht weer verstaan wij; ‘regen, onweer, hagel, sneeuw, knmi-code, windkracht 6+
Uiterst langzaam en voorzichtig benaderen, indien nodig geluid maken.
Bij een aanvaring met schade of een andere oorzaak waardoor schade is ontstaan dien je direct contact op te nemen met het telefoonnummer in het huurcontract. Maak voldoende foto’s!
klik hier voor ons privacybeleid.